Search
Close this search box.
پیکرتراشی

عمل پیکرتراشی چیست؟

عمل پیکرتراشی یا کانتورینگ بدن یک روش بسیار ایده‌آل برای تغییر شکل نواحی مختلف بدن است که امروزه به یکی از روش‌های پزشکی پرطرفدار تبدیل شده است. این جراحی اغلب مناسب افرادی است که در نواحی خاص بدن خود دارای پوست افتاده و اضافه و چربی‌های انباشته قدیمی هستند. عمل پیکرتراشی با تغییر فرم بدن به داشتن سایز ایده‌آل و ظاهری زیبا کمک می‌کند و باعث بهبود سبک زندگی و افزایش کیفیت آن می‌شود. روش‌های مختلفی برای حذف چربی اضافه بدن وجود دارد که بر اساس پارامترهای مختلف قابل اجرا است. داشتن اطلاعات موثر در رابطه با عمل پیکرتراشی، نحوه انجام و بایدها و نبایدهای آن در انتخاب بهترین تصمیم به شما کمک خواهد کرد. اگر شما هم طرفدار تناسب اندام هستید و به دنبال راهی آسان، مطمئن و دائمی برای حذف چربی‌های خود هستید؛ تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید.

پیکرتراشی در کدام قسمت‌های بدن انجام می‌شود؟

عمل پیکر تراشی یا بادی کانتورینگ با حذف چربی‌ها و از بین بردن افتادگی پوست باعث داشتن اندامی ایده‌آل و بهبود فرم بدن می‌شود. نکته مهمی که وجود دارد، عدم کاربرد پیکرتراشی در کاهش وزن است. داشتن این باور همواره نتیجه مثبتی ندارد و ممکن است فرد پس از جراحی با همان وزن سابق مواجه شود.

جراحی پیکرتراشی

✅ این روش برای فرم‌دهی اعضا و حذف چربی بدن موثر است و معمولا در قسمت‌های مختلف بدن که دارای چربی اضافه هستند توسط بهترین جراح پلاستیک تهران قابل انجام است. این اعضا شامل موارد زیر می‌شود.

  • صورت و چانه
  • غبغب
  • شکم
  • سینه
  • باسن
  • ران
  • بازو
  • گردن
  • پهلو

از پرتقاضاترین عمل پیکرتراشی می‌توان به جراحی شکم و پهلو اشاره کرد. تمایل بالای افراد به حذف چربی‌های این ناحیه و داشتن هیکل ساعت شنی و یا شش تکه کردن شکم، پیکرتراشی شکم را به یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین عمل پیکرتراشی تبدیل کرده است.

ران پای چاق نیز یکی از مشکلات رایج در میان خانم‌ها است که اغلب باعث نارضایتی آنها شده است. تکنیک‌های مختلف پیکرتراشی به فرد کمک می‌کند تا با از بین بردن چربی‌های اضافه و لاغر کردن پا، اندام متناسبی داشته باشند. این جراحی به از بین بردن افتادگی بازوها علی‌الخصوص در سنین بالا نیز کمک می‌کند.

پیکرتراشی گردن، صورت و غبغب یکی از راهکارهای کانتور کردن صورت است که رسوبات چربی زیر پوست را از بین می‌برد و به شاداب‌تر و زیباتر شدن چهره کمک می‌کند.

پیکرتراشی چگونه انجام می‌شود؟

پروسه عمل جراحی پیکرتراشی در هر یک از این روش‌ها متفاوت و منحصر به فرد است اما در حالت کلی این جراحی دارای چند مرحله است که شامل موارد زیر می‌شود.

  1. در ابتدا با استفاده از ماژیک‌های استریل روی اندام‌های مورد نظر خطوطی رسم می‌شود. مرحله اول جراحی شامل بیهوشی عمومی یا بی‌حسی موضعی است. این مورد بر اساس نوع جراحی انجام شده متفاوت است و بر اساس تشخیص پزشک انتخاب می‌شود. برای مثال در جراحی لیپوماتیک نیازی به بیهوشی فرد نیست و با بی‌حسی هم می‌توان این جراحی را انجام داد.
  2. در مرحله بعدی پس از استریل کردن پوست ناحیه مورد نظر، برش‌ها یا سوراخ‌های لازم ایجاد می‌شود. میزان برش ایجاد شده و میزان حذف پوست بستگی به روش جراحی دارد. ممکن است تنها با یک سوراخ کوچک انجام پیکرتراشی لاغری امکان‌پذیر باشد. بعد از تخلیه یا حذف چربی‌ها در نواحی مختلف بدن، عضلات ناحیه فوق سفت می‌شود و در برخی موارد پوست اضافه ناشی از ایجاد تغییرات در بافت چربی کوتاه می‌شود.
  3. در مرحله پایانی سوراخ یا برش ایجاد شده به وسیله بخیه یا دوخت بسته می‌شود. سپس درن کار گذاشته می‌شود و فرد به اتاق ریکاوری منتقل می‌شود. عموما در دوران نقاهت برای جلوگیری از عفونت برش‌ها پانسمان خواهند شد و لازم است فرد مراقبت‌های لازم را انجام دهد. در مواردی با تشخیص پزشک لوله‌ای ظریف و کوچک برای جلوگیری از تجمع خون و مایعات اضافی به شکل موقت در زیر پوست قرار می‌گیرد.

✅ بعد از بررسی‌ها و معاینات لازم و از بین رفتن علائم بیهوشی بیمار و عدم وجود مورد مشکوک فرد مرخص می‌شود. در صورت وجود هرگونه عارضه مشکوک نظیر خونریزی لازم است بیمار تحت نظر قرار گیرد.

فیلم عمل پیکرتراشی

01:54
truncate dir-rtl

فیلم عمل پیکرتراشی

✅ در روش‌های بدون جراحی بعد از علامت‌گذاری ناحیه مورد نظر، در مواردی بی‌حسی انجام می‌شود. در مرحله پایانی بر اساس نوع  جراحی برای استفاده از امواج اولتراسوند، پرتوهای لیزر، اشعه‌های گرما و سرما از دستگاه‌های خاص استفاده می‌‎‎شود و چربی از بین می‌رود. پس از انجام این مراحل پروسه درمان فرد به اتمام خواهد رسید.

چه افرادی نیاز به پیکرتراشی دارند؟

جراحی پیکرتراشی یکی از روش‌های مطمئن برای حذف چربی‌های انباشته بدن است که برای دسته‌ای از افرادی که دارای شرایط خاصی هستند مناسب است. این جراحی اغلب برای کسانی مناسب است که دارای چربی‌های موضعی در بخش‌های مشخصی از بدن هستند. عموما این جراحی تنها در بخش‌هایی از بدن قابل انجام است که دارای تجمع چربی هستند و بسته به میزان چربی روش آن انتخاب می‌شود.

 عمل پیکرتراشی بیشتر به افرادی توصیه می‌شود که از رژیم‌های غذایی و ورزش نتیجه مطلوبی نگرفته‌اند. برخی از افراد به دلیل برخی مشکلات نظیر مشکلات گوارشی، تحمل رژیم‌های سخت و طولانی مدت را ندارند. همچنین مشکلات مفصلی یکی از موانع اصلی انجام ورزش است و چاقی یکی از عواملی است که مشکلات و دردهای مفصلی را تشدید می‎کند. عموما روش‌های پیکرتراشی کل بدن بهترین انتخاب برای این افراد است.

از دیگر ویژگی‌های کاندیدای عمل پیکرتراشی می‌توان به مواردی که در ادامه بررسی خواهد شد، اشاره کرد.

  • افرادی که کاهش وزنشان در بزرگسالی تثبیت شده است
  • افرادی که به دلیل عدم تحرک دارای چاقی مفرط هستند
  • افرادی که بیماری زمینه‌ای ندارند
  • افرادی که به بیماری‌های قلبی، کلیوی، دیابت و افسردگی مبتلا نیستند
  • افرای که دارای پایه عضلانی سالمی هستند
  • افرادی که حدود 60 تا 70 درصد وزن خود را از دست داده‌اند و طی یکسال اخیر نوسانات وزنی زیادی نداشته‌اند
  • افرادی که به مواد مخدر، دخانیات، الکل و روان‌گردان‌ها اعتیاد ندارند
  • افرادی که اهل رژیم غذایی و داشتن سبک زندگی سالم هستند

چه کسانی نباید پیکرتراشی کنند؟

پیکرتراشی روشی موثر برای حذف چربی‌های موضعی بدن است که در برخی از افراد نتیجه دلخواه را نخواهد داشت. افرادی که دارای چاقی شدید و افزایش وزن و چربی انباشته در کل بدن هستند کاندیدای مناسبی برای جراحی پیکرتراشی نیستند. این جراحی به هیچ وجه به افراد زیر 20 سال و افراد سیگاری و مصرف‌کننده مشروبات الکی توصیه نمی‌شود.

کسانی که دارای بیماری‌های جدی نظیر فشارخون، بیماری‎های قلبی، بیماری‎های سیستم ایمنی، دیابت، اضطراب، استرس و … هستند بهتر است با یک متخصص باتجربه مشورت کنند چون در بیشتر موارد امکان عمل پیکرتراشی در این افراد وجود ندارد. این جراحی برای افرادی که داروهای خاص مانند داروهای غیراستروئیدی و رقیق‌کننده خون شامل آسپرین، کومادین، وارفارین و … مصرف می‌کنند مناسب نیست.

انجام عمل پیکرتراشی در دوران بارداری ممنوع است؛ زیرا احتمال آسیب به جنین وجود دارد. همچنین افرادی که پوست آنها دارای انعطاف‌پذیری پایینی است و خاصیت الاستیسیته پوست پایینی دارند گزینه مناسبی برای برخی از روش‌های پیکرتراشی نیستند.

انواع روش‌های عمل پیکرتراشی

عمل پیکر تراشی یا بادی کانتورینگ به دو روش تهاجمی (با جراحی) و کم تهاجمی (بدون جراحی) انجام می‌شود. این دو روش دارای انواع مختلفی می‎باشند که هر یک به شکل منحصر بفرد برای تخلیه چربی بخش‌های مختلف بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در روش پیکرتراشی با جراحی عموما اقداماتی نظیر حذف کامل بافت چربی اضافه، لیفت کردن بافت‌های افتاده بدن و حذف بخشی از پوست بدن که به دلیل از بین رفتن حالت کشسانی دچار افتادگی شدند، انجام می‌شود. این روش معمولا جوابدهی سریع‌تری دارد اما ممکن است عوارض بیشتری نسبت به روش‌های غیر جراحی داشته باشد.

پیکرتراشی بدون جراحی با استفاده از دستگاه‌های مخصوص دارای اشعه انجام می‌شود. این دستگاه‌ها برای تخلیه و از بین رفتن چربی‌های بخش‌های مختلف بدن کاربرد دارند. این روش جراحی بهترین روش برای کسانی است که تمایل به تخلیه چربی‌های خود دارند اما حاضر به انجام عمل‌های جراحی نیستند. پیکرتراشی کم تهاجمی دارای عوارض کمتری است و دوره بهبود سریع‌تری دارد.

در مواردی با درخواست بیمار و تشخیص پزشک و جراح پلاستیک امکان انجام روش‌های جراحی همزمان با روش‌های غیر جراحی وجود دارد. این کار بعد از بررسی شرایط و وضعیت فعلی بیمار انجام می‌شود. در این شرایط روش‌های کم تهاجمی همراه با جراحی‌هایی نظیر لیفت باسن، ماموپلاستی بالاتنه، جراحی پلاستیک و … ارائه می‌گردد و با نتیجه‌ای ایده‌‎آل همراه خواهد بود.

روش‌های جراحی بر اساس درخواست بیمار و انتظارات او از این عمل انتخاب می‌شود. البته در نظر گرفتن سازگاری بدن او با روش انتخاب شده به گونه‌ای است که عارضه‌های ناشی از جراحی در کمترین میزان خود باشد و فرد دوره نقاهت کوتاهی را تجربه کند. پیکرتراشی بدون جراحی دارای روش‌های مختلفی است. از انواع روش‌های عمل پیکرتراشی می‌توان به لیپوماتیک، لیپوست، لیپوساکشن، لیپولیز و … است. در ادامه به طور خلاصه بررسی روش‌های عمل پیکرتراشی می‌پردازیم.

02:24
truncate dir-rtl

روش های مختلف پیکرتراشی

لیپوساکشن یکی از رایج‌ترین روش‌های عمل پیکرتراشی است که از طریق ایجاد یک برش ظریف در ناحیه مورد نظر انجام می‌شود. بعد از ایجاد برش، چربی موجود از طریق یک لوله متصل به دستگاه دارای مکش تخلیه می‌شود. چربی خارج شده در لیپوساکشن بی‌کیفیت بوده و تزریق آن به سایر بخش‌های بدن امکان‌پذیر نیست.

لیپوماتیک یکی از انواع عمل پیکرتراشی است. این روش برای از بین بردن چربی‌های اضافی و سلولیت بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کار از طریق ایجاد یک سوراخ در ناحیه مورد نظر مانند شکم، ران یا بازو انجام می‌شود. بعد از ایجاد سوراخ به وسیله یک لوله یا میله تحت عنوان کانولا چربی‌های ناحیه مربوطه را تخلیه می‌شود. لیپوماتیک با استفاده از فناوری پیشرفته انجام می‌شود و به بافت‌های بدن آسیب کمتری می‌زند. همچنین دارای اثری ماندگارتر و نتیجه طبیعی‌تر است. توجه داشته باشید که در این جراحی امکان تزریق چربی خارج شده از بدن به سایر اعضا نظیر باسن وجود دارد.

لیپوست یکی از روش‌های تخلیه چربی از بدن است که به وسیله تجهیزات خاص و نسل جدید از دستگاه‌های لیپوماتیک و در کلینیک‌ها و مراکز مجهز انجام می‌شود. این روش یکی دیگر از روش‌های عمل زیبایی پیکرتراشی است که برای تخلیه چربی با کمترین عوارض مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش چربی‌های ناحیه مشخص شده با استفاده از روش T-A-L و ویبریشن جدا و از بدن خارج می‌شود. انجمن جراحان پلاستیک آمریکا این روش را به عنوان کم‌خطرترین روش جراحی در چند سال اخیر شناخته است.

مشاوره پیکرتراشی

پیکرتراشی کل بدن یکی از خدمات پرتقاضا است که برای تغییر در فرم بدن از سوی زیباجویان تقاضا می‌شود. اگر شما هم سوالات و ابهامات زیادی در رابطه با پیکرتراشی کل بدن و جدیدترین روش پیکرتراشی دارید بهتر از با یک پزشک متخصص مشورت کنید. ممکن است پاسخ برخی از سوالات خود را در بستر اینترنت پیدا نکنید و همین موضوع باعث نگرانی شما شود.

نام و نام خانوادگی
شماره تماس
پیام
فرم‌ها با موفقیت ثبت شد!
فرم‌ها با مشکل مواجه شد. لطفا مجدد تلاش کنید.

در جلسات مشاوره پیکرتراشی شما می‌توانید تمامی سوالات و دغدغه‌های خود را مطرح کنید و پزشک به طور کامل پاسخ تمامی سوالات شما را ارائه خواهد کرد. در این جلسه شما می‌توانید به طور واضح در رابطه با انتظارات خود در رابطه با نتیجه جراحی صحبت کنید و بر اساس شرایط خود از پزشک روش‌های ایده‌آل جراحی پیکرتراشی را جویا شوید. پیش از اقدام به جراحی بهتر است در مورد زمانبندی مراجعات به پزشک، هزینه انجام جراحی، نیاز به سایر روش‌های جراحی نظیر جراحی پلاستیک با پزشک خود مشورت کنید.

برای دریافت مشاوره پیکرتراشی بهتر است با یک پزشک متخصص ملاقات کنید. دکتر محمدرضا ترحمی فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی و دارای بورد فوق تخصصی در تهران است که تمامی خدمات مربوط به پیکرتراشی و زیبایی اندام را با جدیدترین فناوری و پیشرفته‌ترین روش‌ها برای زیباجویان به ارمغان می‌آورد.

فواید و مزایای پیکرتراشی

پیکرتراشی یکی از اقدامات موثر در راستا داشتن بدنی با فرم ایده‌آل است. این روش لاغری دارای مزایای زیادی است. یکی از مزایای این جراحی، امکان پیکرتراشی در یک جلسه است. در این جلسه می‌توان با حذف پوست و چربی‌های شل شده و اضافه اندام مورد نظر را به فرم زیباتری درآورد.

برای افرادی که بخش زیادی از وزن خود را از دست داده‌اند، انجام عمل پیکرتراشی بهترین گزینه است؛ زیرا سفت‌ترشدن پوست موجب بهبود ظاهر بدن می‌شود.

پیکرتراشی علاوه بر بهبود سبک زندگی باعث ایجاد ظاهری جوان‌تر می‌شود و به کمک بسیار زیادی به زیباسازی اجزای بدن و حفظ سلامتی فرد می‌کند. در صورتی که فرد رژیم غذایی مناسبی داشته باشد و به طور منظم ورزش و فعالیت فیزیکی داشته و به سبک زندگی سالم پایبند باشد، نتایج جراحی پیکرتراشی ماندگاری دائم خواهد داشت و به فرد در داشتن ظاهری جذاب‌تر کمک خواهد کرد.

ممکن است در مواردی حصول نتیجه نهایی کمی زمانبر باشد اما با طی کردن دوره نقاهت و انجام مراقبت‌های لازم نتیجه مورد نظر به ایده‌آل‌ترین شکل بروز می‌یابد. برای داشتن نتیجه ایده‌آل لازم است در انتخاب پزشک خود دقت بالایی داشته باشید.

پیکرتراشی

اقدامات قبل از عمل پیکرتراشی

انجام برخی اقدامات قبل از عمل پیکرتراشی در کاهش عارضه‌های ناشی از جراحی و بهبود نتیجه بسیار موثر است. یکی از مهم‌ترین و ضروری‌ترین مراحل، مشورت با پزشک و ارائه دقیق برخی از اطلاعات تاثیرگذار در نتیجه جراحی نظیر سوابق پزشکی، وجود بیماری‌های زمینه‌ای، سابقه جراحی است. بهتر است پیش از جراحی در مورد آلرژی‌ها و مصرف هرگونه دارو و مکمل با پزشک خود صحبت کنید و در مورد اهداف و نتیجه مورد انتظارتان توضیح دهید.

لازم است پزشک با انجام معاینات فیزیکی و عکس‌برداری‌های لازم از وضعیت سلامت عمومی بیمار مطمئن شود. پس از بررسی شرایط بالینی و اهداف مورد انتظار بیمار می‌بایست پزشک روش جراحی را انتخاب کرده و در مورد مزایا، عوارض و شیوه مراقبت‌های لازم پیش از جراحی و پس از آن با بیمار صحبت کند.

ممکن است بر اساس صلاحدید پزشک نیاز باشد برای بررسی وضعیت بیمار برخی از تست‌های آزمایشگاهی انجام شود. برای اطمینان از سازگاری فرد با عمل پیکرتراشی لازم است پیش از جراحی چربی زیر پوست فرد با استفاده از سونوگرافی اندازه‌گیری شود. همچنین برای اطمینان از نداشتن عارضه جدی بهتر است آزمایش هپاتیت ب و انعقاد خون از بیمار گرفته شود. پزشک می‌بایست عملکرد کبد، کلیه، مشکلات کم خونی و بارداری فرد را بررسی کند و از سلامت فرد و داشتن آمادگی بالینی کافی او مطمئن شود.

توجه به برخی نکات از سوی بیمار بسیار مهم است. مصرف داروهای ضدالتهاب، غیر استروئیدی، رقیق کننده خون، آسپرین، مکمل‌های گیاهی و برخی از داروهای دیگر پیش از جراحی ممنوع است. پرهیز از مصرف دخانیات، الکل، سیگار از اقدامات قبل از عمل پیکرتراشی است. همچنین لازم است فرد در رابطه با تغذیه روز قبل از جراحی از دستورالعمل‌های پزشک خود تبعیت کند.

نگاه کلی به پیکرتراشی

داشتن وزن و اندام ایده‌آل یکی از خواسته‌های اغلب افراد دارای اضافه وزن است. عمل پیکرتراشی شامل اقداماتی برای کاهش و از بین بردن چربی‌های اضافه بخش‌های مختلف است که باعث فرم‌دهی بدن می‌شود. در این روش پوست شل شده نیز از بین می‌رود و پوست بدن سفت و صاف می‌شود. اگر شما هم راه‌های مختلفی برای کاهش سایز خود امتحان کردید و نتیجه ایده‌آل خود را دریافت نکردید، پیشنهاد ما به شما انجام عمل پیکرتراشی است. پیکرتراشی در تهران زیر نظر جراح و متخصص حاذق، یک جراحی مطمئن و کم خطر با کمترین درد و عارضه است که نتایج ایده‌آل و مطلوبی را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *