عمل کوچک کردن سینه، یک روش جراحی زیبایی است. این جراحی منجر به کاهش سایز سینه و در نهایت تبدیل آن به شکل و فرم دلخواه فرد میشود. در برخی شرایط بانوان بنا به دلایلی از جمله زیاد بودن وزن سینهها دچار عوارض ناخواستهای مثل کمر درد میشوند. در این شرایط، عمل کوچک کردن سینه میتواند یک راهکار ماندگار و مؤثر باشد. اگر شما هم کاندید مناسبی برای انجام این جراحی زیبایی هستید، لازم است مواردی از جمله اقدامات و فعالیتهای قبل از آن را بدانید.
کوچک کردن سینه با عمل جراحی
کوچک کردن سینه با جراحی یکی از روشهای دائمی و ماندگار برای کاهش سایز سینهها به شمار میرود. معمولا توصیه میشود زمانی این جراحی زیبایی سینه را انجام دهید که بعد از مدت کوتاهی قصد بارداری و شیردهی را ندارید. به کارگیری اقدامات جراحی در راستای کاهش سایز سینه با برداشت چربیهای اضافه، پوست اضافه و تنظیم موقعیت نوک سینه و هاله انجام میشود. بعد از طی کردن دوران نقاهت و رعایت مراقبتهای لازم، فرد میتواند نتیجه نهایی جراحی را مشاهده کند.
نحوه انجام کوچک کردن سینه با جراحی
در ابتدا با فرد مراجعهکننده در خصوص انجام جراحی کوچک کردن سینه مشورت میشود. در این مرحله، خواستههای مراجع بررسی میشود. همچنین پرونده پزشکی فرد از نظر دارا بودن بیماری زمینهای، برررسی میشود. بعد از آن مراحل جراحی کوچک کردن سینه، آغاز میشود.
مرحله اول: بیهوشی یا بیحسی موضعی
در این مرحله، به منظور عدم احساس درد، فرد تحت بیهوشی و یا بیحسی موضعی قرار میگیرد. این اقدام به این جهت انجام میشود که در طول عمل بیهوش باشید و احساس درد نکنید.
مرحله دوم: برش بافت
برشهای ایجاد شده در ناحیه سینه بسته به نیاز مراجع انجام میشود. از جمله روشهای مرسوم برش در جراحی کوچک کردن پستان به شرح زیر است:
- برشهای دایرهای شکل
- برش T شکل
- برش سوراخ و کلید
نوع برشی که جراح انتخاب میکند به حجم بافتی که باید برداشته شود و شکل فرم سینه بستگی دارد.
مرحله سوم: برداشتن بافت اضافه
در این مرحله، پوست، چربیهای اضافه و همچنین بافت اضافه پستان برداشته میشود. همچنین هاله سینه و موقعیت نوک سینه در نهایت مشخص میشود.
مرحله چهارم: بخیه
برشهای ایجاد شده در این مرحله بخیه زده میشود. بهترین جراح پلاستیک علاوه بر اینکه به نحوه برش در جراحی دقت میکند، در هنگام بخیه زدن نیز این کار را ظریف انجام میدهد تا در ادامه مشکلات ناشی از باقی ماندن جای بخیه ایجاد نشود.
فیلم عمل کوچک کردن سینه
اگر متوجه مراحل این جراحی نشدهاید، بهتر است فیلم زیر را در این خصوص تماشا کنید. همچنین در صورتی که سؤالات بیشتری دارید که هنوز پاسخ آن ها را نیافتید، میتوانید آن را در بخش نظرات با دکتر ترحمی، فوق تخصص جراحی پلاستیک در میان بگذارید.
برداشتن 3 کیلو چربی از سینه ها در عمل ماموپلاستی
چه کسانی به جراحی کوچک کردن سینه نیاز دارند؟
در این بخش قصد داریم دلایل کوچک کردن سینه با جراحی را به شما بگوییم. برخی از بانوان بنا به دلایلی از جمله افزایش سن، افزایش وزن، عوامل ارثی و ژنتیکی و شرایط محیطی دچار افزایش بیش از حد سایز سینه و در نتیجه افتادگی میشود. افتادگی پستانها در برخی موارد برای بانوان عوارضی از جمله کمردرد و کاهش تحرک روزانه ایجاد میکند. علاوه بر این یکی دیگر از دلایلی اصلی انجام این جراحی، افزایش اعتمادبهنفس در بانوان است. به این ترتیب با تصمیم فرد و مراجعه به جراح برای مشاوره، متخصص تصمیم میگیرد که آیا فرد کاندید خوبی برای انجام این جراحی زیبایی است یا خیر؟
تا چه اندازه میتوان سایز سینه را کوچکتر کرد؟ دکتر ترحمی به شما پاسخ میدهد.
تا چه اندازه می توان سایز سینه را کوچک کرد؟
قبل از عمل کوچک کردن سینه بدانید که
برخی اقدامات که از آنها تحت عنوان مراقبتهای قبل از جراحی کوچک کردن سینه یاد میشود که لازم است آنها را رعایت کنید. رعایت این موارد به توصیههای متخصص بستگی دارد.
- مشاوره با جراح پلاستیک: در این جلسه، جراح سابقه پزشکی شما را بررسی میکند، اندازه و شکل فعلی سینههایتان را ارزیابی میکند و در مورد انتظارات شما از عمل صحبت میکند. جراح همچنین در مورد خطرات و عوارض احتمالی عمل و نحوه آماده شدن برای عمل به شما توضیح میدهد.
- معاینات پزشکی: ممکن است لازم باشد قبل از عمل، آزمایش خون، معاینه فیزیکی یا سایر آزمایشات پزشکی انجام دهید.
- مصرف داروها: جراح ممکن است از شما بخواهد مصرف برخی از داروها را قبل از عمل، مانند داروهای رقیقکننده خون یا داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی را متوقف کنید.
- ترک سیگار: سیگار کشیدن میتواند خطر خونریزی و عفونت را در طول و بعد از عمل افزایش دهد. جراح ممکن است از شما بخواهد حداقل ۴ هفته قبل از عمل دخانیات را ترک کنید.
- آمادهسازی محل عمل: در روز عمل، از شما خواسته میشود که لباس خود را درآورید و جواهرات خود را بردارید. جراح ناحیه سینه را با یک محلول ضدعفونیکننده تمیز میکند.
ممکن است علاوه بر رعایت موارد بالا، نکاتی را که متخصص به شما میگوید را رعایت کنید تا جراحی به بهترین شکل ممکن انجام شود.
آیا جراحی کوچک کردن سینه خطرناک است؟
در صورتی که این اقدام را تحت نظارت یک متخصص باتجربه انجام دهید، خطری شما را تهدید نمیکند. امکان بروز عوارض برای کسانی که بیماریهای زمینهای دارند، بیشتر است. همچنین سایر خطرات این جراحی، شامل موارد کوتاه مدت مربوط به جراحی و برشهای ایجاد شده است. بنابراین با رعایت مراقبتهای بعد از جراحی، امکان بروز این عوارض کاهش مییابد. از جمله این خطرات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- خونریزی
- عفونت
- کبودی و ورم
- بیحسی نوک سینه
- ایجاد جای زخم
- تغییر در حس نوک سینه
- نیاز به جراحیهای بعدی
البته در صورت مراجعه به متخصص باتجربه و به کارگیری تکنیکها نوین در طی عمل، امکان بروز خطرات جراحی به شدت کاهش مییابد.
جراحی موثرترین روش کاهش سایز سینه
جراحی کوچک کردن سینه یکی از انواع جراحیهای زیبایی است که برای برخی از بانوان، بسته به نیاز آنها مورد استفاده قرار میگیرد. از اصلیترین مزایای این جراحی، کاربردهای درمانی آن، در کنار کاربردهای زیبایی است. نتیجه جراحی تا مدتها تا زمانی که تحت تاثیر عوامل محیطی قرار نگیرید، باقی میماند.
سوالات متداول
انجام این اقدام تحت جراحی زیبایی، میتواند در راستای دستیابی به نتیجه اثربخش کمک کند.
از جمله مزایای آن میتوان به نتیجه بخشی سریع متناسب با نیازهای فردی اشاره کرد.
این اقدام برای کاهش اندازه سینهها انجام میشود. میزان کاهش سایز با توجه به بافت پستان برای هر فرد متفاوت خواهد بود.